Warning: Declaration of ElementorPro\Modules\Posts\Skins\Skin_Content_Base::register_controls(Elementor\Widget_Base $widget) should be compatible with Elementor\Controls_Stack::register_controls() in /home/customer/www/lianneloefstyling.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/post-content.php on line 30
Diensten - Lianneloefstyling.com

Ik verzorg

Diensten

Personal styling / Imago styling, Fashion Styling, Kinderstyling, Zakelijke styling, Bruiloften en Events.

Stylist-styling

LOVE IT!

Kleuren, stoffen, prints, vormen. Daar krijg ik zo veel energie van!
Het met een team of zelfstandig creëren van een verrassend geheel. Love it!

Lianneloef-stylist-64

Stuur mij een berichtje

Personal styling / Imago styling

Wil je een FIGUURANALYSE,
zodat we kunnen gaan kijken hoe jij je mooiste punten kunt benadrukken

Een GARDEROBECHECK
Zodat we samen kunnen kijken wat je hebt, hoe je dat het beste kunt combineren, wat weg mag en of je eventueel iets nieuws aan kunt schaffen, om de items die je nu niet draagt wel weer te kunnen gaan dragen

Een KLEURANALYSE
Zo kunnen we bepalen in welke kleuren jij je het fijnst voelt en het meeste straalt

PERSONAL SHOPPING?
Samen shoppen om eens out-of-the box te kijken naar trends en wat eventueel bij jou zou passen? Of heb je liever dat ik voor jou shop en je thuis een keuze kunt maken wat je wilt houden? Kan ook! Een feestje of een andere gelegenheid en geen idee wat je aan wilt trekken? Ook dan kunnen we kijken wat we samen kunnen vinden.

Of vind je het leuk STYLEADVIES te krijgen, zodat je jouw persoonlijkheid optimaal kunt presenteren?

Je kunt mij altijd even bellen of mailen om te kijken wat het beste bij je past, combinaties van bovenstaande zijn uiteraard mogelijk!

Fashion Styling

Zowel TV styling als editorial styling (photoshoots), reclamestyling, catwalkstyling of filmstyling. Heerlijk afwisselend, uitdagend werk, ik ben flexibel inzetbaar. Ik werk zowel zelfstandig als in teamverband.

Zakelijke styling

Het is niet altijd makkelijk een passende outfit te vinden voor een zakelijke gelegenheid. Misschien ben je zelfs wel toe aan een nieuwe garderobe, zodat je je niet meer iedere ochtend hoeft af te vragen wat je aan moet trekken. Wellicht geen mogelijkheid of zin tijd om te investeren in zakelijke outfits? Ik doe het graag voor je!

Events

Zoek je een of meerdere fashionstylisten voor jouw event? Of wil je een (personal) styling event laten organiseren? Heb je een vrijgezellenfeest of wil je thuis met een groepje stylingadvies op maat? Uit ervaring weet ik dat stylingevents steeds populairder worden. Mensen zijn zich door camera en social media gebruik steeds meer bewust van hun uiterlijk en hoe leuk is het om daar advies over te krijgen?

Bruiloften

Jullie mooiste dag! Je kijkt om je heen en ziet al jullie dierbaren. Ze zijn voor jullie gekomen. Zo intens indrukwekkend. Zo veel liefde! Dit moment vergeet je nooit meer. Zou je het fijn vinden gericht een jurk te kunnen gaan passen? Zodat je weet wat voor soort jurk mooi aansluit bij je figuur en persoonlijkheid? Welke kleur of wittint jou het meeste laat stalen? Ik kan zelfs met je mee. Ik help je graag! Ook de bruidegom, bruidsmeisjes, bruidsjonkers, familie en gasten zijn welkom om er een mooi geheel van te maken. Bel mij even voor de mogelijkheden, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Kinderstyling

De onvoorspelbaarheid, het speelse. Kinderen zijn niet altijd exact te sturen, en dat maakt kinderstyling verrassend en verfrissend. Op zoek naar een styliste die gewend is met kinderen te werken en flexibel ingesteld is? Contact mij even voor de mogelijkheden!