Warning: Declaration of ElementorPro\Modules\Posts\Skins\Skin_Content_Base::register_controls(Elementor\Widget_Base $widget) should be compatible with Elementor\Controls_Stack::register_controls() in /home/customer/www/lianneloefstyling.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/post-content.php on line 30
About me - Lianneloefstyling.com
SHINE!
Iedereen is mooi! Mijn doel is jouw mooiste punten te benadrukken, zodat we je van binnen uit kunnen laten stralen! Het doel is dat jij je goed in je vel voelt, op een manier die bij jou past.
Kleuren, stoffen, prints, vormen. Daar krijg ik zo veel energie van! Het met een team of zelfstandig creëren van een verrassend geheel. Love it!
Jullie mooiste dag! Je kijkt om je heen en ziet al jullie dierbaren. Ze zijn voor jullie gekomen. Zo intens indrukwekkend. Zo veel liefde! Dit moment vergeet je nooit meer.

About me

Jaren geleden heb ik besloten om van mijn grootste passie mijn werk te maken. Na jarenlang commercieel in de zakelijke markt te hebben gewerkt, werd het tijd om met mijn creativiteit te gaan werken. Mensen helpen om zich mooi te voelen. De buitenkant met de binnenkant laten matchen, iemand blij maken. Het vinden van de juiste balans. En dat door gebruik te maken van stoffen, kleuren, materialen, vormen en trends. In de meest brede zin van het woord!
Van grote commerciële televisieproducties tot styling speeddates. Bruiloften, (zakelijke) events, kindershoots en stylisten opleiden. De afwisseling in het werk en het feit dat ik zoveel unieke mensen ontmoet, maakt mij elke dag gelukkig en dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Hoe kan ik jou helpen?

Ik hoor graag van je! Liefs Lianne

stylist-styling

Shine!

Iedereen is mooi! Mijn doel is jouw mooiste punten te benadrukken, zodat we je van binnen uit kunnen laten stralen! Het doel is dat jij je goed in je vel voelt, op een manier die bij jou past.

Lianneloef-stylist-64

Wat ik belANGRIJK VIND

Betrouwbaarheid
Dankbaarheid
Creativiteit
Vrijheid
Eerlijkheid
Positiviteit 

Liefde
Passie
Daadkracht
Intense aandacht
Oprechtheid
Empathie.

Benieuwd wat ik allemaal voor je kan betekenen?